Haro007
|
Diskusia k článku Piliscsev Maraton 2015 – registrácia
|
 Landal
|
Ak nemá pršať nevidím dôvod chodiť 😉
Teším sa (y)
|
 Haro007
|
Kua Lanďal, asi má š právdu, jako ždycky. Ništ sa neboj, volačo sa zasek tak domrdá že až.
Ale bude vácéj hlbokého písku. To sa teším!
|
 Anonymný
|
uvidime co a ako, ale vyzera to tam super. Akurat som sa cez vikend tam povozil fajne, len na GS to nebolo, hlboky piesok, GS sa zabaralo. V zalohe som mal KTM zo sebou a to bolo uz ine povozenie. Trochu vody by som prijal
|
 jasterica
|
Ta – sme tam.Tešíme sa ako jojovia.4 hodiny ,to bude super.Berem aj náhradný kardio strojček aj nepremokavé trencle.
jasterica
|
 Anonymný
|
kua, mam problem, akurat ten tyzden cosi pracovne, ale posledny den sa mi bude hadam dat vynehat.
Dokedy sa treba registrovat?
A mal by som otazku ohladne Race trate? Bude tam zahrnuta aj cast motocross? Ten prudsi zjazd, vyjazd, zjazd???
Mne osobne sa paci cela Race trat a aj ten lesik co obchadza tie dva zjazdy a jeden vyjazd.
|
 Haro007
|
Kto príde až v piatok v noci, vieme sa dohodnúť a predrať ho skoro ráno v sobotu. A musí dať zavádzacie kolo.
Na RACE je samozrejme aj motokrosový úsek, dva zjazdy a jeden výjazd. Lesík patrí TURIST-om.
Registrácia končí tri dni pred pretekom, musím mať aký taký prehlad. Kto z vážnych dôvodov príde bez registrácie, nevyhodím ho.
-
Táto odpoveď bola upravená pred 7 years, 9 months používateľom
Haro007.
|
 Anonymný
|
tak v ten tyzden pondelok uvidim ci sa registrujem alebo nie, sefko ma dovolenku a musim to s nim prebrat. Skor je to ano ako nie a Race samozrejme a 1V600
|
 Anonymný
|
helou, ako to vyzera? pozeram ze ucas slabsia zatial. Kolko je minimum ucastnikov. JA to mam zatial tak 50 na 50
|