Haro007
|
Diskusia k článku Honda CRF 1000 – príbeh pokračuje
|
Anonymný
|
Mahátmá ty si magor! 🙂
Pri posledných štyroch vetách mi vyletev sopel z nosa. 🙂
|
Marek1976
|
pekne si to napísal Mahátmá 😉
už aby bol koniec roka a budeme vedieť čo pre nás v Honde upiekli 😉
a tie posledné štyri vety 😀 🙂 😉
|
Haro007
|
No chlapi, asi na žánnú motorku som nebóv tolko zvedavý, jako na tútok. A je to poslenná šanca. Až to Honda pohnojí, velké enduro umre. Nafurt. Budeme len prestavuvať a vyhadzuvať z ních elektroniku do koša.
|
Anonymný
|
No zvedavy som aj ja…..az sa trasem jak bobino v zime.
Skusev by som uz aj volaco mladse pri tej mojej v najlepsich rokoch.
Len mam furt taky sprosty pocit, ze tu elektroniku budeme vyhadzuvat aj tak, …….a ……nevim ci budem mat dost ladvin.
|
Haro007
|
Neboj sa Bača, na to máme Germánóv. Oni kúpá, pojazďá a potom bez straty ladviny od ních kúpíme MY!!! Aspoň nám vychytajú muchy. A na staršú budeš len smutno spomínať.
-
Táto odpoveď bola upravená pred 10 years, 3 months používateľom Haro007.
|
Landal
|
Som sa skoro došťal, super….
Súhlas s Bačom, posledné 4 riadky stoja za to…
|
Anonymný
|
Haro ty jsi poeta 😀
A u tebe to vlhnutí a trhání kalhotek funguje?
Já vůbec nevím co od Hondy čekat…. jen doufám:-)
|
Haro007
|
Hajnej, veď je to tam napísané! Baby nás milujú bez toho, aby sme o tom vedeli. A preto si zapichajú blbci a nie my. Takže oni trhajú nohavičky a my jazdecké limity. Kua aj s osudom!!!
Onedlho idem vytyčovať trate do Piliscsevu a v auguste potrénovať do Rumunska. Pridáš sa?
|
Haro007
|
Čo sa týka Hondy, mám kontakty a preto nepíšem naslepo. Pokiaľ nezmenili pôvodnú filozofiu na Afriku, môžeme očakávať vcelku dobrý stroj. Doba nepustí, bude ovešaný kokotinami, ale v základe by mohol po prestavbe dobre fungovať aj na Sahare.
Dúfam v ich zdravý rozum, lebo Afrika sa dá nahradiť iba Afrikou.
|